Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení


Vzdělávací projekt úspěšně ukončen

29.03.2013 09:58

Dům dětí a mládeže ve Strážnici k 31. březnu ukončil realizaci grantového projektu OPVK Rozšiřování kompetencí pedagogů v rámci zvyšování kvality a efektivity vzdělávání s registračním číslem CZ.1.07/1.3.10/04.0045. Jeho cílem bylo v rámci dalšího vzdělávání zvýšit odborné kompetence pedagogických a řídících pracovníků škol a školských zařízení.

Za tímto účelem bylo během jednoho kalendářního roku realizováno 12 jednodenních seminářů a 4 vícedenní kurzy, všechny s akreditací MŠMT ČR. Všechny akce proběhly ve velmi příjemné atmosféře a pokud možno zážitkovou formou s množstvím praktických příkladů a ukázek. Silný důraz byl kladen na zajištění vysoké odborné a lektorské úrovně jednotlivých školení, což se dle ohlasů absolventů podařilo splnit. Mezi největší lektorské špičky bezesporu patřili PaedDr. Jan Mikáč, PaedDr. Olga Medlíková, Mgr. Libuše Černá, PhDr. Lenka Skácelová a Mgr. Pavel Rampas. Atmosféru těchto akcí si můžete připomenout nebo přiblížit v sekci Fotogalerie.

Díky spolufinancování projektu Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky mohli účastníci absolvovat veškeré vzdělávací akce zdarma a to včetně stravování a ubytování. Bylo vytvořeno 50 ks studijních podkladů pro pedagogy volného času a 100 ks sborníků obsahů metodik a vzdělávacích kurzů. Celkově bylo proškoleno 313 osob.

Realizační tým tímto děkuje účastníkům, lektorům a všem zainteresovaným za podporu a těšíme se na další spolupráci.

—————

Zpět