Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení


Změna lektorky u semináře Základy účetnictví příspěvkových organizací

05.02.2013 09:46

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA

 

Vážení návštěvníci,

vzhledem k tomu, že paní Ing. Hanzlová je stále zdravotně indisponována, byli jsme nuceni změnit lektora na seminář - Základy účetnictví příspěvkových organizací, který se bude konat 13.2.2013, Vaší lektorkou bude Ing. Andrea Hošáková z agentury EconomiCon.


více o lektorovi:
Ing. Andrea Hošáková

Specializace: Lektor

  • V letech 1997 až 2007 byla zaměstnána na FÚ v Němčicích nad Hanou, od roku 2005 pak na pozici vedoucí kontrolního oddělení.
  • Specialista daně z příjmů právnických osob a neziskových organizací, kontrolor i daně z příjmů fyzických osob, daně silniční, garant v oblasti účetnictví a metodiky správy daní, znalosti v oblasti zdaňování zahraničních subjektů.
  • V současnosti je zaměstnána ve společnosti DAŇOVÉ PORADENSTVÍ TOMÁŠ PACLÍK, a.s., kde vykonává funkci daňového poradce.
  • Specializace – daň z příjmů právnických osob se zaměřením na účetnictví a finanční kontrolu neziskových organizací, příspěvkových organizací, územních samosprávných celků.
  • Dále působí v Muzeu umění Olomouc na pozici interní auditor. Specializace: kontrola fungování a plnění vnitřního kontrolního systému organizace, provádění interních auditů organizace, aktualizace vnitřních směrnic organizace.
  • Odborné znalosti: absolvování několika stupňů interního vzdělávání zaměstnanců finančních úřadů – kurzy typu A, B, OK, OSK se zaměřením na daňovou kontrolu, zdaňování zahraničních subjektů, mezinárodní účetní standardy, podvojné účetnictví i daňovou evidenci, elektronickou kontrolu dat prostřednictvím programu IDEA.

—————

Zpět